Jouw administratie, onze expertise

Onze diensten

diensten van tax & finance hoeksche waard

Jouw cijfers in balans

Advies op alle administratieve vlakken

Een overzichtelijke en actuele administratie geeft jou als ondernemer de juiste informatie om bedrijfsbeslissingen te kunnen maken. Het helpt je ook om alles keurig aan te leveren bij de belastingdienst als je onverhoopt een controle krijgt en je kunt makkelijk informatie terugvinden wanneer je dat nodig hebt. Want wat kostte die ene dienst ook al weer en hoeveel was je vorige maand kwijt aan brandstofkosten? Tax & Finance Hoeksche Waard ontzorgt je en kan je helpen met administratieve ondersteuning.

Hoe kunnen we jou helpen

Onze diensten

Boekhouding

Wanneer ervoor gezorgd wordt dat alle benodigde stukken bij ons worden aangeleverd, zorgen wij dat alles wordt verwerkt in de boekhouding.

Omzetbelasting

Na elk kwartaal (of elke maand) moet de aangifte van de omzetbelasting worden ingediend. Wij nemen het graag voor je uit handen

Rapportages

We zetten jouw cijfers graag, indien nodig, in nuttige rapportages. Dat kan periodiek (zoals een jaarrekening) of eenmalig (zoals een prognose).

Vennootschapsbelasting

Heb je een BV? Dan moet er jaarlijks aangifte vennootschapsbelasting gedaan worden. Ook dit kunnen wij voor je verzorgen.

Salarisadministratie

Salarisadministratie is een aparte tak van sport. Hiervoor heb je voldoende kennis nodig. Je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Inkomstenbelasting

Iedere werkende persoon betaalt belasting. De aangifte inkomstenbelasting heeft veel facetten die van invloed kunnen zijn op de hoogte van het te betalen bedrag. Wij helpen je graag.

Hulp nodig bij de administratie? Laat ons je helpen!

Deskundige begeleiding, persoonlijke service

Onze aanpak

Tax & Finance Hoeksche Waard probeert boekhouden zo leuk mogelijk te maken voor iedereen. Dat doen we door duidelijkheid en overzicht te creëren. Daarbij zijn we recht door zee, zodat je weet waar je aan toe bent. Bij ons verder geen poespas of moeilijk gedoe, wij houden van een no-nonsense aanpak.