Skip to content Skip to footer

Fiscaal

EUROS-TAX-AND-FINANCE-HW

Fiscaal

Inkomstenbelasting

Voor ondernemers en particulieren welke belastingplichtig zijn voor de inkomstenbelasting geven wij fiscale adviezen en verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw fiscaal partner.

Omzetbelasting

De meeste ondernemers en rechtspersonen moeten per periode een aangifte omzetbelasting indienen. Wij zorgen ervoor dat de administratie is bijgewerkt, en de correcties op de omzetbelasting goed worden gemaakt. Ook kun je bij ons terecht voor alle vragen met betrekking tot de omzetbelasting.

Erfbelasting

Iemand in uw nabije omgeving komt te overlijden en u erft bepaalde zaken. Hoe zit het met vrijstellingen, tarieven en de aangifte? Bij ons kun je terecht voor een goede afhandeling.

Schenkbelasting

Krijg je een schenking of ben je van plan iemand een schenking te geven? Laat je vooraf goed informeren over de gevolgen. Vaak moet er ook een aangifte schenkbelasting worden gedaan. Dit alles kunnen wij voor je doen.

Vennootschapbelasting

Het maakt niet uit of het om een enkele entiteit gaat of meerdere entiteiten, los of in een fiscale eenheid.

Dividendbelasting

Wil je dividend uitkeren uit je BV? Dan moet er een aangifte dividendbelasting worden gedaan. Ook een eventuele balanstest voorafgaand aan de uitkering voeren wij voor u uit.