Skip to content Skip to footer

Ondernemer

Compass,calculator,pen and a piece of black paper written with Tax Planning on wooden background.

Betrokken, No-nonsense, Persoonlijk

Tax & Finance Hoeksche Waard is een klein administratie- en belastingadviesburau. Wij zetten ons in voor alle soorten ondernemers. Kleine zelfstandigen tot BV's, wij draaien onze hand er niet voor om.

Wij proberen boekhouden leuk te maken voor iedereen maar vooral makkelijk voor de ondernemer. Geen mantelpakjes, geen moeilijk gedoe kortom no-nonsens. En nog belangrijker elke maand een vaste factuur waar al het werk in zit, dus geen verrassingen. Wij willen graag weten wat er binnen het bedrijf speelt en houden dan ook van persoonlijk contact.

Alle inkoop- en verkoopfacturen en bonnen die jij ontvangt van leveranciers kun je op verschillen manieren aanleveren. Wij werken met Basecone daardoor je per e-mail of via de Basecone app dit alles kan aanleveren.

ledere maand of kwartaal is het tijd voor de btw-aangifte. Zodra de administratie helemaal compleet is zullen wij deze opmaken en na akkoord versturen naar de Belastingdienst.

Aan het einde van het jaar, sluiten we de boekhouding af, stellen we jaarstukken op en dienen we de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting in bij de Belastingdienst.

Met onze diensten heb je altijd inzicht in de huidige situatie van jouw onderneming en staat er altijd iemand voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

01

Goed contact

Voor een goede en snelle verwerking van de administratie is goed contact met de boekhouder of administratiekantoor een must. Bij ons ben je altijd welkom om contact op te nemen. Ook als wij iets signaleren in de boekhouding nemen wij contact op om te kijken wat er speelt en of er hulp nodig is.
02

Online facturen sturen

Verstuur je een factuur aan een klant? Maak nooit meer een fout met een factuurdatum of nummer, maar maak de factuur online aan en zorg dat deze direct in de boekhouding verschijnt. Vraag naar de mogelijkheden.
03

Bankkoppeling

Met de automatische bankkoppeling worden alle bankmutaties dagelijks ingelezen in de administratie. Voordeel hiervan is dat wij jou altijd een overzicht bieden met bonnen en stukken die nog missen in de administratie.
04

Online archief

Ben je op zoek naar een bon voor bijvoorbeeld garantie of een retour? Geen probleem. Met een online administratie kun je met een druk op de knop de opgeslagen documenten opvragen.