Skip to content Skip to footer

Online Administratie

10 Voordelen van een online administratie

Nooit meer bonnen kwijt

Doordat alle bonnen in de cloud worden opgeslagen, kun je deze altijd weer terug vinden.De boekhouder werkt de boekhouding degelijk bij en ziet meteen of je nog een bon mist.Zo heb je ook altijd een overzicht van bonnen die je nog aan moet leveren.

Het scheelt ruimte

Een archiefkast vol met ordners om aan de bewaarplicht te voldoen? Sla alles digitaal op zodat het altijd terug te zoeken is

Het schept overzicht

Doordat alle bonnen digitaal zijn, en de boekingen direct worden gedaan heb je overzicht in wat er nog mist in de boekhouding. Zo ben je altijd compleet en weet je nog precies wat er moet gebeuren aan de administratie. Ook weet je altijd of al jouw klanten hebben betaald en wat er nog openstaat aan leveranciers.

Je kunt er altijd bij.

Zit je op vakantie op de Bahama's of op je laptop bij een klant?Je kunt op ieder moment werken aan de administratie en bonnen terugzoeken. Graven door bergen papier om dat ene bonnetje terug te vinden is verleden tijd.

Het scheelt tijd, en dus geld

Als je een bon hebt stuur je hem gelijk met een app of email naar de boekhouding. Zo heb je meer tijd over om in jouw onderneming te stoppen. En heb je dus meer tijd om facturabel bezig te zijn.Nu automatiseren van de boekhouding steeds meer de norm wordt Door automatisering scheelt het de boekhouder tijd en voor jou kost het minder geld.

Boekhouding kan worden gekoppeld

Werk je met een kassapakket, of factureer jij via een programma? Grote kans dat dit dan met de boekhouding gekoppeld kan worden. Nog minder werk, en een altijd bijgewerkte administratie zodat de belastingaangifte heel makkelijk gaat. Wij werken bijvoorbeeld met Bascone, een platform gericht op online samenwerken met de boekhouder.

Moderne uitstraling

Een factuurtje met een mooi uiterlijk in de mail is natuurlijk helemaal van deze tijd. Ook vragen van jouw klant met betrekking de factuur kunnen direct worden beantwoord omdat je de factuur direct kunt bekijken.

Altijd toegang

Kantoor gesloten na 18.00u dan is het wachten tot de volgende werkdag tot je weer bij de administratie kunt. Met online administratie is dat natuurlijk verleden tijd.

Up-to-date met een online administratie

Omdat je de administratie bijwerkt terwijl je met je werk bezig bent is deze altijd up-to-date. Hierdoor heb je altijd inzicht in de resultaten van jouw onderneming welke je kunt gebruiken om jouw onderneming naar een nog groter succes te sturen.

Veilig

Bestanden insturen naar de boekhouding gaat met een versleutelde verbinding. Ook zijn de bestanden veilig tegen bijvoorbeeld brand en fraude door medewerkers omdat je de toegang regelt tot de administratie en deze staat opgeslagen in de cloud omgeving.