Hoe werken wij

Onze aanpak voor ondernemers

aanpak voor ondernemers - kim en marion - tax & finance hoeksche waard

Administratiekantoor voor zzp'ers, mkb'ers en BV's

Betrokken en Persoonlijk

De boekhouding is een stukje wat hoort bij ondernemen waar niet elke ondernemer blij van wordt. Wij begrijpen dat! Zo hebben we allemaal ons eigen specialisme, datgene dat we goed kunnen en waar we energie van krijgen.

Tax & Finance Hoeksche Waard helpt ondernemers graag met het organiseren van hun administratie. Daarbij proberen we het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Je zult ons niet aantreffen in keurige mantelpakjes, maar gewoon zoals we zijn. En je kunt ook gewoon jezelf zijn als je ons kantoor bezoekt (of als wij langskomen). Geen poespas, recht voor zijn raap en no-nonsense, daar staan wij voor.

Onze aanpak

Hoe helpen we jou?

Je bedrijfsadministratie? Dat komt neer op veel om aan te denken naast alle werkzaamheden waar je mee bezig bent voor je bedrijf. Ondernemers zijn verplicht om een zakelijke administratie bij te houden. Dat wil zeggen, dat je een correcte boekhouding moet voeren, waarin de belangrijkste zaken terugkomen. Het is belangrijk dat je tot 7 jaar terug aan kunt tonen hoe je destijds alles (boekhoudkundig) geregeld hebt.

We nemen je alles uit handen of een gedeelte. Wat jij wil. Heb je helemaal niks met cijfers of weet je van jezelf dat je snel fouten maakt met getallen? Alles uit handen geven zal je dan rust geven. Wij zorgen er voor dat je zelf nergens meer naar om hoeft te kijken en je kunt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is.

Wil je zelf de volledige controle houden, maar wel zeker weten dat je het goed doet? Ook dan kunnen we je helpen. Je doet de administratie (of een gedeelte daarvan) zelf en laat ons met je meekijken. Op die manier houd je zelf de financiële touwtjes in handen en ben je ervan verzekerd dat je zakelijke boekhouding in orde is.

  • Flexibel
  • Betrokken
  • No-nonsense
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Deskundig

Flexibel en betrokken

Onze dienstverlening

Wij zetten ons in voor alle soorten ondernemers. Van kleine zelfstandige tot VOF en BV. Wat voor bedrijf je ook hebt, we gaan enthousiast voor je aan de slag. Met onze diensten heb je altijd inzicht in de huidige situatie van jouw onderneming en weet je zeker dat er altijd iemand voor je klaar staat om jouw vragen te beantwoorden.

01

Maandelijks een vast bedrag

Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor onze dienstverlening. In onze periodieke factuur zitten alle afgesproken werkzaamheden, zo krijg jij nooit vervelende verrassingen achteraf. Informeer naar onze tarieven.

02

Aanleveren hoe jij wilt

De inkoop- en verkoopfacturen en bonnen die je ontvangt van leveranciers kun je op 2 verschillende manieren bij ons aanleveren. Wij werken volledig digitaal. Alle stukken kun je aanleveren per email of via de app op je mobiele telefoon.

03

Online facturen maken

Verstuur je een factuur naar een klant? Maak nooit meer een fout met een factuurdatum of nummer. Als je de factuur in onze software maakt, komen alle gegevens direct in de boekhouding. Vraag naar de mogelijkheden.

04

Bankkoppeling

Wij hebben de mogelijkheid voor een automatische bankkoppeling, dan worden alle bankmutaties dagelijks ingelezen in de administratie. Voordeel hiervan is dat wij jou altijd een overzicht kunnen bieden met bonnen en stukken die nog aangeleverd moeten worden in de administratie.

05

Belastingen

De belastingaangifte komt regelmatig terug. Of het nu gaat om de BTW-aangifte, inkomsten- vennootschapsbelasting of de jaarstukken. Zodra alles helemaal compleet is, zullen wij de aangifte voor je opmaken en na akkoord versturen naar de Belastingdienst.

06

Online archief

Ben je op zoek naar een bon voor bijvoorbeeld garantie of een retour? Geen probleem. Met een online administratie kun je makkelijk zoeken in jouw digitale archief en heb je de benodigde documenten snel boven water.

Aanpak voor ondernemers - tax and finance

Eerlijk en betrokken

Persoonlijk

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Voor een correcte en snelle verwerking van jouw administratie vinden we goed onderling contact belangrijk. Dat geldt wanneer je ergens mee zit, maar ook andersom. Als wij iets signaleren in de boekhouding nemen we contact op om te kijken wat er speelt en of je misschien hulp of advies nodig hebt.

Ons motto

“Jij krijgt energie van jouw onderneming, wij van jouw boekhouding!”