Jouw cijfers, onze expertise

Over Tax & Finance
Hoeksche Waard

Over ons - Tax & Finance Hoeksche waard

Tax & Finance Hoeksche Waard

Laat de boekhouding maar aan ons over

Wij zijn twee dames, die gek zijn op cijfers. Als je klant bij ons bent, zien we je niet als een nummer. Persoonlijk klantencontact, dat vinden we belangrijk. We willen weten wat er speelt, niet alleen bij onze bedrijfsmatige klanten, maar ook bij de particulieren die we helpen. Doordat we allebei een andere opleiding en achtergrond hebben, kunnen we vanuit verschillende invalshoeken bekijken wat de beste oplossing is voor jouw situatie.

Samen hebben we meer dan 25 jaar ervaring in boekhouden en belastingen. Vanuit ons kantoor in ‘s-Gravendeel (onder de rook van Rotterdam) helpen we zzp’ers, mkb’ers, bv’s en particulieren met het bijhouden van hun administratie en het doen van belastingaangiftes. Daar krijgen wij energie van. Sterker nog, wij worden blij wanneer jij je kunt focussen op jouw bedrijf en met een gerust hart je financiële rompslomp aan ons durft over te laten.

kim sint nicolaas tax & finance hoeksche waard

Wie zijn wij

Kim Sint Nicolaas

Alles tot in de puntjes verzorgen, dat vind ik belangrijk. Ik laat niet los voordat je boekhouding perfect in orde is en alles helemaal compleet is. Daarbij komen mijn Praktijkdiploma Boekhouden en jarenlange ervaring bij diverse administratiekantoren goed van pas. Persoonlijk en goed contact met jou als klant is volgens mij onmisbaar om ervoor te zorgen dat alles klopt. En als ik echt zeker weet dat jouw administratie op rolletjes loopt, dan kan ik met een gerust hart samen met mijn man en 2 kinderen op vakantie naar Italië. Dan hou ik me even niet bezig met cijfers, maar geniet ik van de omgeving en van een goed boek.

Mijn specialismen? Het verwerken van de administratie, de btw-aangifte en persoonlijk contact met jou als klant.

Over ons -Marion Brobbel - Tax & Finance

Marion Brobbel

Vanaf 2001 heb ik bij diverse administratie- en accountantskantoren gewerkt en daar heb ik veel geleerd. Niet alleen over de boekhouding, maar ook over wat ik belangrijk vind in mijn werk. Eén van mijn drijfveren om samen met Kim Tax & Finance Hoeksche Waard te starten, was om het anders te doen dan ik gewend was bij mijn werkgevers. Voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan alle klanten, dat is voor mij voorwaarde nummer één voor het bijhouden van een correcte administratie. Bijblijven op mijn vakgebied vind ik een must en zo haalde ik in 2021 het diploma RB Belastingconsulent. In de tijd die er dan nog overblijft, duik ik graag het zwembad in. Soms in Frankrijk als ik er met de caravan op uit ben getrokken met man en kind, maar vaker nog dicht bij huis om baantjes te trekken of waterpolo te spelen.

Mijn specialismen? Het verwerken van de administratie, de btw- en overige fiscale aangiften, jaarrekeningen samenstellen, adviseren en persoonlijk contact met jou als klant.

Onze diensten

No-nonsense en recht door zee

Samen vormen we een uniek team dat jou kan ontzorgen op administratief gebied, zodat jij kunt doen waar je het beste in bent: ondernemen. We zijn allebei geboren en getogen in de Hoeksche Waard en recht door zee.

Strak in het pak? Daar voelen wij ons niet prettig bij, dus je zult ons niet tegenkomen in een mantelpakje. No-nonsense, daar houden we van. We laten graag iedereen in zijn waarde. Je kunt bij ons gewoon jezelf zijn en zeggen wat je denkt. Transparantie en eerlijkheid, dat is wat je vindt bij ons.

Daarnaast leggen we ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier aan je uit, zodat je weet waar wij mee bezig zijn en hoe je ervoor staat. Voor we aan de slag gaan, maken we duidelijke afspraken over onze werkwijze. Als ondernemer ontvang je van ons een maandelijkse factuur waar al het afgesproken werk in zit. Gaan we voor jou als particulier aan het werk? Ook dan hebben we vaste tarieven. Geen verrassingen achteraf!

kim en marion - Tax & Finance Hoeksche Waard

Onze aanpak

Hoe wij jou helpen

Wij proberen boekhouden zo leuk mogelijk te maken voor iedereen. Dat doen we door duidelijkheid en overzicht te creëren. Daarbij zijn we recht door zee, zodat je weet waar je aan toe bent. Wij houden van een no-nonsense aanpak.

Ons motto

“Jij krijgt energie van jouw onderneming, wij van jouw boekhouding!”